9/3 - 2011

Yiihaar! Så er det nye website i luften

Jeg har sagt – eller rettere skrevet – det før, men nu skal det være alvor. Jeg skal nok opdatere oftere.

Jeg er startet på “Science Faction” turnéen, og glæder mig gevaldigt til at komme rundt i landet. Jeg var, ærligt talt, lidt skeptisk undervejs i skriveprocessen. Jeg frygtede, at jeg havde skrevet noget, som kun jeg selv, og måske tyve andre mennesker i Danmark, ville synes var sjovt. Men efter to prøveshows på Comedy Zoo (tak for lån, FBI) og en udmærket premiere i Trommen, er jeg meget mere fortrøstningsfuld. Selv anmelderne har været glade, skønt de ikke-eksisterende guder skal vide, at jeg normalt ikke er deres favorit. Således fik jeg fem ud af seks hjerter af Politikkens Henrik Palle, som uden tvivl er den anmelder, hvis mening betyder mest, primært fordi han virkelig ved hvad han snakker (igen… rettere skriver) om.

Forrige års tour, “Bytte Bytte Købmand” med Matthesen, var en sjov oplevelse. Det var back-to-basics comedy med et underligt twist. Vi lavede 78 shows. I sammenligning er de 20 shows, der er planlagt med “Science Faction” ret beskedent, og det passer mig ganske glimrende. Det resulterer nemlig i – eller er måske et resultat af – at forestillingerne hovedsageligt ligger i weekender, og det ER altså en anelse federe. Samme by, samme mennesker, samme sal… sjovere lørdag end tirsdag, basta!

Jeg er godt tilfreds med showet, omend der skal skæres lidt ned i forhold til premieren. Det blev ganske enkelt en anelse for langt, men det er jo et luksusproblem.

Jeg håber at se en masse af jer derude, og lover at gøre hvad jeg kan for at det bliver sjovt.

C’s!