Her er et par ting, som jeg gerne vil anbefale:

Hvis der bliver sat ekstra shows op, så se Fuhlendorff og Dybvads “Livet i nødsporet.” To fremragende komikere i deres rette element. Big fun! Hvis ikke der kommer ekstra shows, så kan du måske lære at få fingeren ud, og sørge for at få set noget live comedy?!!! Det kommer på DVD, så alt håb er ikke ude. Men vi ser altså helst, at I kommer til selve showet.

Se “Kjeld og Dirch.” Jeg er normalt ikke den store teater-fan, men Matthesen og Spang gør det fremragende, og stykket er s’gu ret godt.

Se filmen “Law abiding citizen” med Gerard Butler og Jamie Foxx. Lad være med at læse bag på den, bare se den! Herlig film. Den lider under den idiotiske, og sprogligt ukorrekte, danske titel “Nådeløs hævn,” men det kan den ikke gøre for. Watch it!

Lad være med at give amfetamin til en beostær.

Count your blessings… now count someone else’s, and if the second number is bigger, get your gun! Naaah… pjat! Ved godt, at folks generelle opfattelse af mig er mere dyster, men jeg er i bund og grund optimist, og jeg mener virkelig, at der er en lidt for udbredt tendens til at dvæle ved det negative. Op med humøret – du smitter både dig selv og andre.

Køb, og skamhør, både My Chemical Romance’s nye skive, “Danger Days” og “Ironiclast” med The Damned Things. Hvis ikke du er til rock, så lad hellere være.

Brug tandtråd.

Se “Anden Vender Tilbage” Verdensklasse!

Se serien “Dexter.” Jeg behøver aldrig at se andre serier.

Se “War” med Jet Li og Jason Statham (hvis du kan lide den slags… det kan jeg.)

Opfør dig ordentligt.

Lad være med at importere en bil, der er produceret efter 1997, fra USA. Endnu en gang må jeg bare konstatere, at den danske stat r…puler os på daglig basis. Fuck, et besvær, man skal igennem, for at få godkendt en bil, bare fordi der ikke er nogen EU-typegodkendelse. Well… den kommer fra USA, hvor de faktisk har langt STRENGERE crash- og forureningskrav end her, så hvad er problemet?! Det skal jeg sige jer: De er rædselsslagne for, at de skal gå glip af et par af de 200 (EU-forfatningsstridige) procent skat, de lægger oven på biler, så de SYLTER det ind i demokrati, for at gøre det såvel dyrt som besværligt. Lorteland!!! Flytter s’gu snart til Sverige.

Køb “Hartmann 3″ på DVD. Den kan fås til en 50′er fra i dag!

Se filmen “Alpha Dog.” Det er en ret barsk, men også utroligt fascinerende film, baseret på en sand historie. Den primære årsag til at jeg vil give den thumbs up er dog en ung skuespiller ved navn Ben Foster, som i hast er på vej ind på min liste over favoritskuespillere. Han spiller ganske enkelt fantastisk. Nogle kender ham måske fra Florent Siri’s glimrende film “Hostage,” som har Bruce Willis i hovedrollen. Se den… se ham… han er dygtig som få.

Foo Fighters’ nye album “Echoes, silence, patience and grace.” Det er nøjagtigt hvad man forventer… altså et superfedt rock-album, der bydr på evolution frem for revolution.

Klaus Hemplers nye album “Return of the Yes Man.” Klaus… du er en form for konge, er du!

Medmindre du er i gang med at donere en nyre til en rig onkel, så bør ALT være sekundært i forhold til at få anskaffet, og set, tv-serien “Heroes.” Jeg vil end ikke BEGYNDE at beskrive hvor fed den er, men i stedet håbe, at i følger min anbefaling, så dette fænomenale stykke underholdning kan tale for sig selv. Og please… se den ikke på TV. Køb eller lån DVD’en og se dem på samme måde som en kæderyger inhalerer sine Kings.

At lade være med at spytte på rockere.

At lade være med at tænke “jeg skal da være den NYE Steve Irwin.”

Smil til parkeringsvagter. Det er ikke DIN opgave at straffe dem… bare tænk på, at de alligevel kommer i Helvede.

Nephews nye album “Interkom kom ind.” Det er et SUPER fedt album, der har siddet mere eller mindre fast i mit autostereo anlæg siden jeg købte det for tre ugers tid siden.

Coca-Cola ZERO – HURRAAAA! Endelig en light-cola, der rent faktisk smager af Cola. Rart at vide, at der er dygtige forskere, som dedikerer deres tid til den slags almennyttige projekter. Selvfølgelig ville en kur mod HIV eller cancer fortjene lidt mere spalteplads, men indtil det kommer på banen, vil jeg gerne udråbe Coke ZERO til årtusindets nyskabelse.

Se “Deja Vu.” For at sige det så kort jeg kan: Den er alt det, “Minority Report” burde have været.

“My name is Earl.” Det er en GENIAL sitcom, om en fyr ved navn Earl (Surprise!) spillet af Jason Lee. Han har lige opdaget begrebet karma, og beslutter sig for, at rette op på alle fejl, han nogensinde har begået overfor andre mennesker. Det er en rigtig feel-good serie, som får double thumbs up herfra.

“The Shield” er en genial, og meget barsk, tv-serie om en lettere korrupt betjent. Det er en serie fyldt med gråzoner, hvor de gode – med enkelte undtagelser – ikke er rigtigt gode. Serien har et stærkt persongalleri, men skaberne har – i modsætning til hvad mange ville have gjort – valgt ikke at nøjes med det. Der er også virkeligt stærke historier, hvor enkelte afsnit ville have haft spænding og udvikling nok til en hel spillefilm. God, god kigning!

Se “Running Scared” i en f…ing fart! Jeg anbefalede den til Martin Veltz, som var lige så meget oppe at ringe over den som jeg selv var. Den sidder så meget i skabet, som actionfilm betragtet, at man virkeligt skal rode længe rundt i erindringernes dunkle klipshow for at finde noget, der matcher. Veltz anbefalede den på sit website, hvilket fik en bruger til at se den og helt spontant skrive en anmeldelse, som hun sendte til veltz. Begge anmeldelser kan læses på www.veltz.dk – hvis du altså ikke synes, at MIT ord er godt nok, dit skarn! Se den, se den, se den!

At jeg opdaterer dette menupunkt lidt oftere.

At i køber og ser serien “Firefly.” Det er aldeles fantastisk.

Hoobastank’s nyeste album “Every man for himself.”

Orson’s album “Bright Idea.”

At i opfører jer pænt overfor hinanden.

Se Mick Øgendahls “Undskyld!” Det er både skægt og nyskabende. Stor respekt til Mickerdrengen.

Hvis du er til old-school dansk rap på den rigtigt fede måde, og du endnu ikke har fået købt Matthesens “Soevnloes,” så kom afsted med det samme. Det er en ganske lækker plade, der simpelthen oser af alsidighed. Af højdepunkter må jeg fremhæve tiltelnummeret, “Slinger i valsen”, “Ti år for sent” og den otte og et halvt minut lange “Mille J” der beskriver forstads-teenagelivet perfekt. I hvert fald som jeg husker det. Sangen er skrevet som en form for stream-of-consciousness, hvor den ene historie hele tiden fører over i den anden. Genialt! Jeg ved godt, at i ved, at Anders er en god ven, men helt ærligt… jeg ville s’gu ikke anbefale det, hvis ikke jeg mente det. So there!

Og så en anbefaling, der kun er til vejrguderne: NU TAGER I JER SAMMEN OG DISKER OP MED NOGLE PLUS-GRADER! Ellers kommer jeg personligt op og placerer såvel mine kolde fødder som min varmeregning i jeres fede guderøve!

Jeg er lige begyndt at se “West Wing.” Da jeg ikke ser fjernsyn, ser jeg altid diverse serier med en vis forsinkelse. Jeg har nu lånt de fire første sæsoner på DVD af Brian Mørk, og jeg må sige, at det er noget af det bedste, jeg nogensinde har set. Dialogen er fantastisk velskrevet, og karaktererne nemme at holde af. Se det!

“Batman Begins” – sejt!

Eftersom dette er ved at udvikle sig til et filmanmelder-forum, så må jeg anbefale “War of the Worlds.” Jeg havde læst bogen og lyttet til musical’en MANGE MANGE gange, så jeg regnede næsten med at blive skuffet, men filmen holder 99% Der er én enkelt detalje, jeg gerne havde set anderledes, men det kan jeg ikke komme ind på, da det vil afsløre for meget. Men se den. Den er supercool.

SE “SIN CITY!!!!” NU!!!!

Gå på Louis Toussaud’s voksmuseum i København. Det er så ringe, at det er sjovt. Mange af figurerne ligner hinanden mere end de ligner dem, de skal forestille. Kronprins Frederik, for eksempel, ligner i højere grad Bill Clinton. Det er hylende grinagtigt.

Se filmen “Million Dollar Baby” – hvis du trænger til at græde.

Se filmen “Be Cool” – hvis du trænger til at grine.

Se filmen “Hide and seek” – hvis du trænger til at kede dig.

Hold dig lang væk fra filmen “Head of State” med Chris Rock, som jo ellers er en glimrende komiker. Filmen er smerteligt usjov.

Træk vejret jævnligt.

Hvis ikke du har købt “Tal For Dig Selv” på DVD endnu, så skal du både gøre det i en fart og skamme dig ret meget.

Vask altid hænder efter et toiletbesøg… eller nøjes med at lave mad til andre.

Læs fluks Dan Brown “Engle og Dæmoner,” og derefter “Da Vinci Mysteriet.” Du kan også lade være – det må du selv om – men de er gode. De har samme hovedperson, og foregår i nævnte rækkefølge.

Køb “Farvelagte Frustrationer!” Jacob Tingleff, som efter min mening er en af Danmarks mest undervurdere komikere, har aldrig været bedre. Han leverer et meget personligt show, som er noget af det mest velskrevne, der er set på en dansk comedy-scene. Nå, ja… så er der vist en eller anden opvarmer, der hedder Torben Hermann eller sådan noget. Helt seriøst, det er s’gu ikke for at sælge flere DVD’er, men Jacob er forrygende!

Brug masser af Tabasco.